Bloemkool Ovenschotel met witvis en Boursin Cuisine

Geplaatst op maandag 17 juli 2017 @ 11:21 , 98 keer bekeken

400 gr. koolvisfilets, diepvries
2/3 bloemkool
4 tomaten
250 ml Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden
500 gr. aardappelschijfjes
100 ml slagroom
30 gr. pijnboompitten

Verwarm de oven voor op 180 °C en laat ondertussen de koolvisfilet ontdooien. Maak de bloemkool schoon, was hem en snijd in roosjes. Kook 6-7 min. voor, giet af en spoel met koud water. Vet de ovenschaal in met wat olijfolie. Leg de ontdooide vis erin. Snijd de bloemkool roosjes in plakjes. Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Verdeel de bloemkool en tomaat over de vis. Verhit de Boursin Cuisine 1 min. in een steelpan en schep de helft over de groente. Leg de aardappelschijfjes dakpansgewijs over de schaal en schep de rest van de Boursin Cuisine eroverheen. Klop de slagroom op en giet over de schotel. Strooi de pijnboompitten erover en bak in 30 min. goudbruin tot de saus gaat bubbelen. Serveer direct.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

jondala starstarstarstarstar

Het is een heel fijne club, ik kijk ook altijd naar de aanbiedingen, ik kook graag, dus de recepten zijn altijd welkom, bedankt Marrivon


respect1967j starstarstarstarstar

dit is goede club voor mensen die weing geld te besteden hebben


Meer aanbevelingen