Stamppot ijsbergsla met kabeljauw

Geplaatst op maandag 24 juli 2017 @ 16:08 , 74 keer bekeken

1 kg aardappelen
zout en peper
nootmuskaat
1 el mosterd
1 dl melk
400 gr. kabeljauwfilet
1 krop ijsbergsla

Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Snijdt de kabeljauw in stukjes en kook deze in een pan met een beetje water en zout in ongeveer 5 minuten gaar. Laat dan de stukjes vis uitlekken. Maak de ijsbergsla schoon en snijdt deze in dunne reepjes. Verwarm de melk in een steelpan en roer er dan de mosterd door. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de mosterdmelk, peper en nootmuskaat door. Schep dan de ijsbergsla en de kabeljauw door de aardappelpuree.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Ingrid starstarstarstarstar

Een super club .. lekker recepten simpel en ook wel wat moeilijker .. en voor iedere beurs.. dat vind ik ook erg oké.. ga zo door!


prieckaerts starstarstarstarstar

Dit is een fijne club voor mensen met een smalle beurs of voor mensen die gewoon willen consuminderen.


Meer aanbevelingen