Geplaatst op zaterdag 29 juli 2017 @ 20:43 , 94 keer bekeken
4 ongepaneerde schnitzels
zout en peper
60 gr. boter
1 el Zaanse mosterd
2 dl vleesfond uit een potje
1 dl witte wijn
4 el creme fraiche
Vet een ovenschaal in. Wrijf de schnitzels in met wat peper en zout. Verhit de boter in een pan ewn bak hierin de schnitzels aan beide kanten snel licht bruin. Haal ze dan uit de pan en leg ze dakpansgewijs in de ovenschaal. Roer de mosterd, vleesfond en wijn door de achter gebleven bakboter en breng dit aan de kook. Roer alles dan krachtig door en giet het mengsel door een zeefje over het vlees. Zet de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Schep dan op elke schnitzel een lepel crème fraiche en laat de schaal nog 3 minuten in de oven staan. Dien dan het gerecht meteen op. Lekker met gebakken aardappelen en doperwtjes met worteltjes.
Welkom bij Clubs!
Kijk gerust verder op deze club en doe mee.
Of maak zelf een Clubs account aan:
Aanbevelingen door leden:
gippydit is een supper club om nieuwe ideen op te doen voor recepten met weinig geld echt TOP
Ik kijk hier zeer regelmatig. Ik vind eigenlijk altijd wel een heerlijk recept om lekker te kunnen eten. Het is zeker een weldaad zowel voor de smaak, dan wel voor mijn portemonnee.